Εταιρεία

Η εταιρεία Τεχνομορφή Ε.Π.Ε. ιδρύθηκε το έτος 1987, με αντικείμενο την παραγωγή και εμπορία μονωτικών υλικών και ειδών συσκευασίας ευπαθών προϊόντων.

Στον οικοδομικό κλάδο κατόρθωσε να συνεργαστεί με τις μεγαλύτερες βιομηχανικές μονάδες παραγωγής της Ελλάδας και τους μεγαλύτερους βιομηχανικούς ομίλους του εξωτερικού με αποτέλεσμα την γρήγορη ανάπτυξη της εταιρείας. Τα πρωτοποριακά μονωτικά υλικά, οι ανταγωνιστικές τιμές αλλά και η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών, μας καθιέρωσαν στο χώρο, σαν μία από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες, εξυπηρετώντας εκατοντάδες επαγγελματίες και ιδιώτες, τόσο στην Ηπειρωτική όσο και στη Νησιωτική Ελλάδα.

Τα άρτια ειδικευμένα στελέχη μας, είναι σε θέση να δώσουν τεχνικές λύσεις και οδηγίες σε θέματα θερμομόνωσης, ηχομόνωσης , στεγανοποίησης, πυροπροστασίας, επισκευής και προστασίας σκυροδέματος, δώματος ή τοιχοποιίας. Εξειδικευμένα συνεργαζόμενα συνεργεία αναλαμβάνουν με εξαιρετικά αποτελέσματα σε πολύ καλές τιμές εργασίες όπως: μόνωση ταράτσας, εξωτερική θερμομόνωση - θερμοπρόσοψη, στεγανοποίηση τοιχίων και υπογείων, στεγανοποίηση πισίνας, στεγανοποίηση δεξαμενών, ελαιοχρωματισμούς.

Στο κλάδο της συσκευασίας η εταιρεία μας διαθέτει μία μεγάλη γκάμα κιβωτίων και κουτιών από διογκωμένη πολυστερίνη (φελιζόλ) για την προστασία ευπαθών και ευθραύστων προϊόντων όπως τα φάρμακα, τα νωπά και κατεψυγμένα τρόφιμα, τα καλλυντικά, τα υαλικά. Η εταιρεία μας διαθέτει ειδικά κοπτικά μηχανήματα και παντογράφο για την δημιουργία σύνθετων και πολύπλευρων κατασκευών από φελιζόλ, είτε για συσκευασία, είτε για διακόσμηση. 

Θα μας βρείτε στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας Αριστοτέλους 5 – 7 και Νέας Ζωής 37 Αχαρναί (Μενίδι).

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. • ΠληροφορίεςΤο κατάλαβα